Bakgrundshistoria

min egen alltså.

Jag har varit aktivt intresserad av musik sedan fem år tillbaka. Intresset vaknade i och med att Green Day släppte American Idiot (sent 2004, men jag började lyssna på den tidigt 2005). Jag fastnade och började "lyssna" på musik.. 

Green Day ledde till My Chemical Romance som i sin tur ledde till Fall Out boy och Panic! at the Disco som smög sig vidare till Billy Talent och Chemical Vocation, AFI och Silverstein. Därifrån har min musikbas expanderat åt alla håll och kanter.

Första festivalen kom 2007. Pier Pressure i Göteborg. Jag var liten och lycklig och jag fick se mina stora idoler: My Chemical Romance. Billy Talent fick jag på köpet, men jag brydde mig inte speciellt mycket då. Något jag ångrat länge.

2008 hände inte jättemycket i konsertväg. Jag hittade massvis med nya band men såg bara ett enda band på hela året, Aiden. De var dock sjukt bra.

Följande år (2009) kom att bli mycket mer händelserikt, Coldplay och Green Day. biljetter bokades till både Billy Talent och 30 seconds to Mars. Green Day var sjukt bra. Verkligen sjukt och Coldplay var minst lika bra.

I år då? Ja, hittills har jag sett Billy Talent. Det var underbart. Snart blir det 30 Seconds to Mars och till sommaren. Då jävlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0