Hurricane finns nu att se i sin helhet!

ni hörde mig rätt. efter att ha blivit bannad från en rak olika brittiska tevekanaler lades Hurricane-videon ut på MTV.com, tyvärr hjälpte detta oss i Sverige inget alls då vi inte kunde visa denna sida i våra webbläsare. Igår kom dock det glädjande beskedet att videon även finns på kerrangs hemsida och att vi svenskar kan komma åt det där! här har ni länken direkt till videon.

men hur är då denna video? anledningen till att den bannlystes från brittisk teve uppges vara det våldsamma och erotiska innehållet. När jag både har läst detta och sett videon fnissar jag tyst för mig själv och tänker att det inte alls är konstigt att vi svenskar anses vara vulgära och smått galna när det kommer till den här sortens saker. Denna video är inget uppseendeväckande enligt mig, det skall vara den lilla saken att det är 30stm (!!!!!) som har gjort den och inte någon mer trolig (såsom william control kanske). 

Videon är väldigt abstrakt och jag kan inte alls tolka dess egentliga innebörd, men den är samtidigt vacker på ett ganska uppseendeväckande sätt. Den innehåller våld och erotik, men det är ju konst. Jag tycker att svt2 ska satsa och sända denna video i ett av sina kulturprogram! 

Hoppas ni också gillar den!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0