Dagens Youtube



Dagens youtube från er till mig blir inget mindre än det isländska bander Sigur Rós som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Kan bara inte släpppa detta band, de är förbannat bra! (låten heter vaka och det betyder ungefär kväll.)

Placebo

jag har inte lyssnat så mycket på detta band alls, jag har bara hört dem i bakgrunden och gillat vad jag hört ungefär, så nu frågar jag er läsare...
vilken är den mest lyssningsvärda skivan de gjort?
Det är ju inte direkt så att de har gjort få skivor, sju stycken om man inte räknar samlingar! Men å andra sidan, de har spelat tillsammans sedan 94, det är 16 år. ;)

Svara på min fråga nu allihopa så blir jag jätteglad!

My Chemical Romance updates

Ja mina vänner, det är sant Bob Bryar har lämnat dem.. Det är sant och det är sorgligt, men vad ska man göra. Inte så mycket finns det att göra. Jag hoppas bara att de ska hitta en ny trummis som kan ersätta honom, för Bob Bryar var inte att leka med. Han är förbannat duktig.
 <- Bob Bryar

Nu när vi endå är inne på MCR så kan jag ju också berätta att Frank Iero (andre gitarrist) och hans flickvän väntar tvillingar! Glatt besked, om än lite oobehagligt. Nu har de snart barn allihopa i My Chem. De börjar bli gamla. Men i min värld är de inte gamla alls. Inte en dag över 30. Men det är väl bara att se sanningen i ögonen och svälja hårt. Världen åldras.

Deras nya skiva är också klar snart. Det ser jag fram emot. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de gjort något bra. Jag hoppas och ber nästan till gud. :O

källa

Sigur Ros

Idag tänkte jag tipsa er om det ultimata depp-bandet. Det absolut underbararste jag någonsin hört i depp-musik väg. Lugnt, fint och en halvseg sångare som sluddrar och får en att känna sig bortdomnad.

Bandet heter Sigur Ros och kommer från Island. (ja jag menade Island) Sigur Ros består av fyra isländska killar som har spelat tillsammans sedan 1994. Den skivan jag personligen tycker att du ska lyssna på i första hand är den utan namn. Låtarna heter untiteled 1, untiteled 2, untiteled 3 och så vidare.
Denna skiva rekomenderar jag varmt. Den perfekta skivan när det är sådant här äckeldeppigt väder utomhus.

Perfekt att lyssna på medan man sitter under en tjock filt och tycker synd om sig själv! ;)


Paramore till Pier Pressure

Kommer bli kul! KUL KUL KUL!


The Kooks

God dag och välkommen till Emmas "Festival updates"!

Peace and Love har nu bekräftat fler nya artister, bland andra mina söta indiefavoriter The Kooks! Det kommer bli awesome på Peace and Love i år: Kooks, NOFX, Hives, Kent, Donkeyboy, Shout out Louds och så vidare. Detta gjorde mig lite gladare måste jag säga!

För er som är intresserade av alla nya bandsläpp, kolla här.

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Street Drum Corps

Detta band är, om inte annat, nytt för mig. De var ett av de två förbandern 30stm hade med sig till Fryshuset. SDC låter på skiva som en blandning mellan enn screamoband och en DJ. Deras musik är väldigt electo-inspirerad och sången är väldigt speciell. Haha, det är ett underbart band med väldigt speciell stil.
Live var detta band på ett helt annat sätt dock. Sångaren sjöng och texterna var väldigt tralliga och gullliga. Jag måste nu snoka rätt på dessa versioner av detta band, tycker bättre om dem som de är i denna video: 
(som förövrigt är från fryshuset den 10/3 2010) 


          är inte sångaren söt så säg. Detta bandet är i vilket fall mitt tips till er!
Deras hemsida


30 seconds to Mars, 10/3-2010 - fryshuset

Jared Leto vet verkligen vad han gör på scenen och det spelade ingen roll att han klippt en mohawk för de var lika bra endå och Mr Leto var snygg som vanligt.

I vilket fall så var själva spelningen helt amazing. Atmosfären, musiken, lineupen. Allt överträffade mina förväntningar med flera hundra procent! Jag hade inte förväntat mig att Jared leto skulle lyckas sjunga som på studioalbumen live, men det gjorde han. Han klarade det med bravur, när rösten sprack lite lät det bara som om det skulle vara där. Det gjorde det hela nästan ännu bättre!

Låtarna jag tyckte var absolut bäst denna konsert var: (med motivering)

The Kill  för att det är en av mina favoritlåtar och den var så mysig!
The Fantasy för att det också är en av mina favoritlåtar och dessutom för att jag inte trodde jag skulle få höra den.
A Modern Myth för att den akustiskt är underbar! Ovärderligt.
This is war bara för att stämningen var bäst! En stor mosh i mitten, folk på varandras axlar och bara underbar stämning. Videon som rullade i bakgrunden bidrog och sen så är det ju ett plus att jag också älskar låten.

Min hals är förstörd, jag har ju fått skrika ut som jag alltid velat till alla dessa låtar. Nu är rösten inte så mysig, förstår inte hur han gör det, Jared Leto, utan att bli röst-lös.

Ha en bra fortsatt eftermiddag!


Dagens Youtube

Dagens Youtube från mig till er blir denna sköna låt.
Vi hade en stark relation, jag och den här låten. Men den tog slut, det rann ut i sanden.
Här får ni honom dock, ett av mina ex... 

Somebody Told me, made by allas våra "The Killers"  


*minnesbilder*

30 seconds to mars, zweimal

Kom att tänka på en sak såhär på kvällen. (natten)  I år kommer jag att se 30stm två gånger! Håll i er, men två! det är ganska tunga grejer! Hur kommer då detta sig, jo lyssna nu: 30stm kommer till Pier Pressure! nu hoppas jag att ni förlåter mig för min otroligt långsamma update-frekvens, men jag har varit busy...

Jag ska också tillägga att jag har fått en biljett till Peace and Love i födelsedagspresent! det måste jag säga var trevligt. En stor utgift försvann där. Tack så mycket Mamma och Kjell! Detta innbär för min kommande festivalsommar att jag "bara" kommer behöva ha pengar till Pier Pressure, Gatufesten och West Coast Riot. Det kommer bli kalasbra mina vänner!

Jag har börjat peppa inför onsdag då det är konsertdax. 30 Seconds to Mars på fryshuset. Jag peppar som en galning och hoppas hårt på att de kör fantasy akustiskt! Annars hoppas jag på många låtar från "a beautful lie"

Ska ni också gå på 30stm?

RSS 2.0